החומרים:
200 גרם מרגרינה
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם נוגט (להשיג בכל סופרמרקט)
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות קמח תופח
4 ביצים
1/2 כוס חלב
4 כפות ליקר שוקולד
100 גרם שוקולד חלב
תבנית 26 משומנת או 2 תבניות אינגליש קייק ארוכות.
הכנה:
כמו כל עוגה בחושה, העבודה קלה וההנאה מרובה:
מחמים את התנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
ממיסים את המרגרינה, השוקולד המריר והנוגט, בתוך כלי קטן, במיקרוגל. את העיסה המומסת מעבירים אל מיכל המיקסר.
מפעילים את המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים, פרט לשוקולד חלב(לא מפסיקים את פעולת המיקסר אפילו לא לרגע קט).
אפייה:
מעבירים לתבנית.
שוברים את שוקולד החלב לקוביות ונועצים אותם בעיסה, כך שראש הקוביה יבצבץ מלמעלה.
אופים כ- 30 דקות.
נועצים קיסם במקומות שונים בעוגה, כשהקיסם יוצא יבש - העוגה מוכנה.
מחביאים את העוגה, אחרת לא ישאר לנו דבר.
בתיאבון.
200 גרם מרגרינה
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם נוגט (להשיג בכל סופרמרקט)
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות קמח תופח
4 ביצים
1/2 כוס חלב
4 כפות ליקר שוקולד
100 גרם שוקולד חלב
תבנית 26 משומנת או 2 תבניות אינגליש קייק ארוכות.
הכנה:
כמו כל עוגה בחושה, העבודה קלה וההנאה מרובה:
מחמים את התנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
ממיסים את המרגרינה, השוקולד המריר והנוגט, בתוך כלי קטן, במיקרוגל. את העיסה המומסת מעבירים אל מיכל המיקסר.
מפעילים את המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים, פרט לשוקולד חלב(לא מפסיקים את פעולת המיקסר אפילו לא לרגע קט).
אפייה:
מעבירים לתבנית.
שוברים את שוקולד החלב לקוביות ונועצים אותם בעיסה, כך שראש הקוביה יבצבץ מלמעלה.
אופים כ- 30 דקות.
נועצים קיסם במקומות שונים בעוגה, כשהקיסם יוצא יבש - העוגה מוכנה.
מחביאים את העוגה, אחרת לא ישאר לנו דבר.
בתיאבון.